Skip to main content
BANNER WEB INTERNO 1900x300px

Inscripcions


La inscripció inclou l’accés a sessions científiques i al règim alimentari segons programa.

QUOTA

IMPORT

Soci

120€

Alumnes Màster*

120€

No Socis

210€

Membres de la Secció Col·legial (Barcelona/Tarragona)**

120€

Membres de la Societat Catalano Balear de Cirugía Maxilofacial i Oral ** 120€
Soci SMEC i Miembre Secció Colegial de Metges de Estética del COMB 50€
21% IVA inclòs

*Imprescindible estar cursant el màster durant la data de celebració de les 2es Trobades SMEC. Es requerirà adjuntar el certificat del màster indicant la data d’inici i finalització en el procés d’inscripció online. No vàlid si el màster finalitza previ a les dates de les Trobades.

**Indispensable aportar justificant en el procés d’inscripció online.

QUOTA

IMPORT

Sopar 2es Trobades SMEC

75€

CONDICIONS GENERALS

Grupo Pacífico no acceptarà reserves per telèfon. Les reserves s'han de realitzar emplenant el formulari d’inscripció online. Un formulari per persona. S'enviarà un justificant de recepció de les reserves sol·licitades a l’e-mail un cop completi el formulari; si no el rep si us plau contacti amb la Secretària Tècnica: Grupo PACIFICO Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Es requereix el pagament del 100% dels serveis sol·licitats per rebre la confirmació. Un cop rebut el pagament corresponent, se li enviarà la confirmació i factura de les reserves sol·licitades per e-mail. Preguem revisi la documentació minuciosament.

Tots els pagaments s'hauran de fer en euros; a continuació detallem els mètodes de pagament disponibles:

 • Pagament per targeta de crèdit online: un cop triï aquest mètode de pagament en finalitzar el formulari, serà redirigit a una pàgina del banc amb seguretat habilitada.
 • Transferència bancària: una vegada triï aquest mètode de pagament rebrà les dades necessàries del nostre compte bancari per realitzar el pagament corresponent. Aquesta opció estarà disponible fins el 9 d'abril de 2024.

CANCEL·LACIONS O CANVIS

Totes les cancel·lacions o canvis de nom hauran de ser remeses per escrit a GRUPO PACÍFICO Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 • Les cancel·lacions rebudes fins al 12 de març del 2024 tindran dret al reemborsament del 100% de l'import de la inscripció excepte 50€ de despeses administratives.
 • Les cancel·lacions rebudes fins al 9 d'abril del 2024 tindran dret al reemborsament del 50% de l'import de la inscripció.
 • Les cancel·lacions rebudes a partir del 10 d'abril del 2024 no tindran dret a reemborsament.

No es realitzaran reemborsaments parcials o totals en cas de cancel·lació de conferències per la no assistència de ponents o altres canvis al programa.

Dates importants


 • Fi enviament comunicacions
  30 d'abril de 2024 a les 23:59
 • Acreditació
  Programa acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries amb el núm. d'expedient 09/037298-MD

SECRETARIA TÈCNICA DE LA TROBADA

C/ Marià Cubí, 4 - Pral | 08006 Barcelona
Tel. +34 932.388.777 | Fax: +34 932.387.488
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.